Azi am fost puţin cinic

SMS-ul de adio…

Cel mai frustrant, cand de nervi stergi numarul de telefon al ‘fostei’, este ca nu mai poti sa-i dai un SMS sec : “golul interior lasat de tine s-a umplut repede cu 160RON sparţi in Plaza Romania”.

12 Comments

 1. my friend, never ever nu stergi numarul fostei..decat atunci cand ai o “actuala”. never know la ce o sa iti foloseasca…think twice before you act!

 2. my friend, e o intrebare din batrani : “mai pupi unde ai scuipat ?” [scuzati eventuala duritate, sunt la categoria de cinism, asa ca imi permit!]

  Asa ca – duca-se 🙂

 3. cam badaran modul tau de a pune problema. ce sa scuipi? bai, e bine sa te desparti sa lasi mereu usa deschisa. e mai bine asa, decat cu “nu vreau sa te mai vad niciodata”

 4. Nu stiu nene, da’ mi se pare mai masculin sa fii badaran, decat sa fii meschin :p adica stai si suferi ca [insert animal name here] dar iti freci mainile ca poate poate nu se stie ?

  Nu ma intereseaza, este o usa inchisa si gata!

 5. Lorelei

  Eu cred ca daca ai simtit nevoia sa-i dai SMS-ul ronii aia nu prea au umplut golul. 😀

 6. Nu conteaza, strangem putin din dinti, ca o injectie, nu dam SMS-ul si se uita, si aia e :p

 7. daca nu esti badaran inseamna ca suferi? sa sti tu, ca si badarania aia are ceva in spatele ei…de cele mai multe ori suferinta. o forma de exteriorizare a suferientei..este badarania aia!

 8. inda_blue

  sms-ul…simpla forma de refulare a frustrarii. ea va traduce in felul urmator: n-au fost de ajuns 160 lei ca sa-si inece amarul, tot isi aminteste de mine. si va zabmi satisfacuta!

 9. Deci bine ca n-am dat SMS-ul ;;) ?

 10. inda_blue

  Tacerea ta ar putea-o face sa se simta vinovata?! sau cel putin curioasa si sa scotoceasca pe undeva dupa numarul tau pe care tocmai il stersese 😀

 11. un_suflet

  Iubirea, privind din…spate, lasa doar “senzatii”…si sta in puterea ta sa alegi amintirea “golului sau plinului”.

  Viata e prea scurta pentru a o calcula… in cifre…

 12. Cristina

  Viulian, imi permiti sa-ti recomand o lectura? “Femei care iubesc prea mult” se numeste cartea, autor Robin Norwood.
  Sper sa-ti fie folositoare si sa te ajute sa vezi mai clar anumite tipare de relatii, ce anume ii atrage pe oameni unii la altii, ce si de ce ti se intampla. Numai bine!

Leave a Reply