Azi am fost puţin cinic

Iubirea, privind din… spate.

Pe buzunarul de la spate al blugilor ieftini, fiecare tipa acră, impecabil machiată, cu moaca inexpresivă a unui jucator de poker de talie mondiala, ei bine, pe buzunarul ei e cusută o inimioară roz.

8 Comments

 1. lorelei

  Eu cred ca exagerezi… uneori e un iepuras 😀

 2. M-am temperat tu, caci in loc de ‘jucator de poker de talie mondiala’, m-ar fi tentat sa spun ‘cosmetician la morga’ [cum am vazut intr-o poza pe hotnews zilele trecute].

  Tztztz..

  Chiar, ce-ar mai putea fi ? Iepuras ? A, mai sunt floricelele evident, mici.

 3. Just_a_tear

  De cand ai postat,Iuliane ,parca am o obsesie cu inimioarele roz .Ce mai poate scrie pe fundul fetelor din generatia pink!? Ei bine urmatoarele : “Sexy Girl” ; sau “Girl” (toate in roz ,desigur) ; “I’m sexy” (chiar de nu-i!) .Ma enerveaza rozul ,ma enerveaza scrisul pe fund si da am ceva cu aceasta pink generation .

 4. Da, just.. Stii ce ma surprinde pe mine ? Ca inimioarele le vad asociate cu o imbracaminte lejera, usoara, remember Cupidon de exemplu ? Sau o fusta usoara, relaxare, ceva zglobiu.

  E, blugii aceia sunt inconfortabil de stransi, nu-mi dau deloc impresia de ‘fluffy’ ci de munca grea, de rezistenta, de anduranta. Ce atata iubire ? Mai multa sapa.

 5. just_a_tear

  Si stii ce mai e deranjant ? Neconcordanta intre inima (simbolul iubirii) si galeata de gunoi din manca respectivei sau sacosa de zarzavaturi recent cumparate dintr-o piata oarecare.

  Locul inimii-i in piept si nicidecum pe fund.Plus inima e rosie ,dar probabil au schimbat-o ca sa fie-n ton cu generatia pink.

  Ah!!!!!!!!!!si-atat.

 6. minerva

  Ati imbatranit, dragilor, sunteti carcotasi! Fiecare generatie cu… rozul ei (era sa scriu stolul).
  Cum te/ai mai uita Iulian dupa poponete de domnisoare daca nu ti/ar atrage atentia ‘inimioara’?

 7. un_suflet

  “vulpea cand nu ajunge la struguri (a se citi: inimioare roz) spune ca sunt acri (a se citi: greu de dezbracat).
  🙂

 8. Asta e lovitura sub centura si folosirea instinctului meu impotriva mea 😀 E drept, mi-ar place un gust dulce; abuzand insa de o inteligenta mai mare ca a vulpii, o tipa care e infipta rau pe strada (aproape masculina) nu cred (sau presupun) ca nu e un monument de tandrete si afectiune.. e doar agresiv ostentativa.

Leave a Reply