Azi am fost puţin cinic

Există totuşi ‘prea târziu..’

Azi m-am convins ca exista ‘prea tarziu’ incercand sa-mi conving un coleg ca da, exista prea tarziu.

Povesteam despre acvaristica, si despre cum mi-au murit 6 pestiuti intr-o zi.. 🙁 pentru ca nu intelesesem care e problema, aplicasem remedii eronate, si cand i-am vazut morti acolo, m-am intristat teribil.

Simteam un sentiment puternic de neputinta, de prostie, priveam consternat si nu-mi venea sa cred.. Parca ma trezisem dintr-un vis frumos intr-o realitate cruda. Si da.. exista totusi prea tarziu..

Exista multi oameni, inclusiv eu, care nutresc in sinea lor ideea de mai bine, exista undeva ascunsa intr-un colt ideea ca niciodata nu e prea tarziu, speranta, aproape un soi de egoism ca nu vei ajunge tu sa nu ti se implineasca visele. Si prins in volbura zilei, zilelor, in alergatura cu limba scoasa, te trezesti totusi.. la un moment dat.. ca.. e prea tarziu.

Ma bucur ca m-am prins din timp de asta..

2 Comments

  1. inda_blue

    Asta face parte din categoria “mie nu mi se poate intampla”.
    Din pacate e cumplit de adevarat. Dar ma intreb cum oare poti sa-ti dai seama mereu la timp, cand inca nu este prea tarziu, ca-n viata nu prea am vazut placute pe care sa scrie ‘point of no return’…….
    Oare m-am intors prea tarziu?

  2. trinitty

    poti spune “mai bine mai tarziu decat niciodata” numai in cazul in care ai uitat sa-i urezi “la multi ani” cuiva 😀 parerea mea…

Leave a Reply