Oare de ce ?

De ce nu-mi duc laptopul la garanţie ?

Am un HP 6720s (cel cu c2d). Nu mai merge bine butonul de ‘left’ de la touchpad. Ar trebui sa-mi fac un backup la hard disk, sa sun pe baieti, si sa-l trimit la reparat.

Dar am mouse deci oricum nu folosesc touchpad-ul, si sunt atat de comod incat mi-e lene sa pierd doua zile doar pentru un amarat de buton. Si s-a mai si ieftinit laptopu cu 500 RON de cand l-am luat.

Oare de ce nu le fac ?

4 Comments

  1. inda_blue

    Ca sa-ti mai ramana ceva de facut si pentru maine? Sa nu te pasca plictiseala, ideea de :si ce-o sa mai fac dupa aceea?
    Nu stiu, intreb si eu, cand eu aman asa lucrurile cred ca in sinea mea astept sa le faca altcineva !

  2. Mona

    sa vezi ce iti fac daca mi se strica si mie. ca m-am luat dupa tine si am acelasi model. 😛 si da, stiu s-a ieftinit mult fata de cand l-am luat. :))
    si nu mai scrie pe blog si du-te la garantie lenesule!

  3. Ha, asta e ca in faza aia in care nevasta crizata in timp ce barbatul schimba roata la masina, urla “daca stiai c-o sa faci pana, de ce nu ai vulcanizat de acasa ?”

    De-ar sti omu’ dinainte…

  4. just

    Eu am patit-o cu garantia laptopului meu .

    Se intamplase ca la un moment dat facea dvd-ul figuri .Odata mergea ,alta ba .Asa ca am sunat ca sa vina acasa si sa vada problema.
    Le spun la telefon ca nu-mi merge Dvd-ul.Imi pun o mie de intrebari dupa care ma pun sa fac o proba .Convinsa ca nu merge ,pun Dvd-ul si spre surprinderea mea merge! (!!!)

    Am incercat totusi sa-i explic la domnului ca are apucaturi ,dar mi-a spus clar : Noi nu venim decat daca e stricat ,stricat.

    Nu are rost sa mai spun cata vreme mi-a facut asa ,cati nervi mi-a consumat .Cum ma apucam de o treaba mare ca FORMATATUL ,intalatul DRIVERELOR ma lasa .

    S-a jucat asa pana cand s-a dus pe apa sambetei garantia . A trebuit sa cumpar un DVD extern (LG= 70 euro) pentru ca intern ma costa mult (dublu).

    Ps: Niciodata nu voi mai face greseala de a cumpara laptop.

Leave a Reply