Cred ca mi-am ales un drum prost in viata. Afectiv vorbind.

Am ales Automatica ca formare si Psihanaliza drept hobby. Dupa stiintele exacte, Matematica / Fizica / samd unde se jongleaza cu… Adevaruri, Informatica este domenul cu cea mare puritate a ‘determinismului’.
In calculatoare, absolut nimic nu este la intamplare.

Celalalt hobby, psihanaliza, pleaca de la premiza ca intreg comportamentul omului este determinat de cele doua instincte (de iubire si de moarte sau… Eros si Tanathos caci suna mai cultural) si in functie de interactiunea individului cu mediul (pariniti / educatori / societate / samd) obtii un comportament specific. Insa din nou, aceiasi concluzie, nimic nu este la intamplare si totul are o explicatie. Depinde cat de mult te ‘adancesti’ in preconstient / inconstient, in cautarea ei.

Boooon.

Si ma gandeam.. Nestiind nici informatica nici psihanaliza, un om este mereu o sursa de uimire. Face ceva, iti place / nu-ti palce, te surprinde, totul este… o continua surpriza, o continua descoperire, poate te plictisesti daca partenera e chiar ‘blana’, dar orice gest nou este o uimire!

Insa, cu astea doua hobby-uri ale mele, dau ‘Enter’ pe o persoana si imi apare raportul. A! Aici a facut asta deoarece… A! aici a ales asta deoarece…

No fun. Ce drum cinic am ales.